A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
  • 22

    Júl

    Nagyszabású szülinapi partira vágysz? Szervezd meg!

    Hírek

    Ha neked is sokat jelent a születésnapod, és szeretnéd, ha minden barátod, családtagod, kollégád veled ünnepeljen, akkor ne habozz, szervezd meg! A következőkben néhány jó tanáccsal szeretnénk segíteni a bulira való felkészülésedet.

     

    Egy nagyszabású szülinapi buli megtervezése alapos átgondolást igényel. Első körben meg kell határozni, hogy kiket hívsz meg, milyen helyszínen tartod az eseményt, valamint melyik az a zenestílus, amitől mindenki rögtön felpörög. Mindezek lényeges elemei a partinak, de persze nincs szülinap torta nélkül, valamint egy jó kis ital sem árt, az biztosan garantálja a jó hangulatot.  

     

    Desszert különleges formában

     

    A sokvendéges születésnapokon a hagyományos torták nem minden esetben bizonyulnak megfelelő választásnak, ugyanis előfordulhat, hogy nem jut mindenkinek, túl sok marad belőle, esetleg nem szereti mindenki az adott ízű finomságot.

     

    Ezek a kellemetlenségek könnyedén kikerülhetők, ha a CREA Form elegáns és minőségi műanyag desszert, avagy habkrém tartójában szolgáljuk fel a finomságokat.

    crea-form-new-wave-1crea-form-fancy-lid-1

    Így az ínyenc falatokat rendhagyó, trendi formában szervírozhatjuk, akár több ízben is. Ezáltal a szükséges desszert mennyiségét is egyszerű meghatározni, hiszen a meghívott vendégek számához kell igazítani.  Ha elszabadul a buli, a CREA Form cukrászati kellékek miatt akkor sem kell aggódni, ugyanis műanyagból készültek, tehát nem törnek.

     

    Italfogyasztás biztonságosan

     

    Néhány mutatósabb koktél, finom ital elengedhetetlen alkotórészei egy igazán jó szülinapi mulatságnak. Néhány egyszerűbb italkeveréket bárki elkészít, azonban sokat számít, hogy milyen poharat tudunk az italhoz biztosítani. Egy mennyei koktél sem eshet jól, ha azt egy olcsó, gyenge műanyag pohárból kell elfogyasztani. Nyilvánvalóan egy nagyszabású bulin nem lehet mindenkinek üvegpoharat biztosítani, de nem kell aggódni, van más megoldás is.

     

    A CREA Form Party Pack műanyag pohárkészlet tökéletes választás lehet számodra.

    partypack-blog

    A törhetetlen pohárkészlet garantálja a biztonságos italfogyasztást. A készlet több méretű, jellegű poharat tartalmaz, így shotokhoz, pálinkához, longdrinkekhez, koktélokhoz, whiskykhez és akár más italokhoz is tökéletes választás.

     

    Amennyiben stílusos, különleges, nagyszabású születésnapi bulit tervezel, válaszd a CREA Form egyedi kivitelezésű, utánrendelhető termékeit!